Nyhet

Nordic Capital Judo Challenge

För andra året i rad skall det avgöras, i en lagtävling, vilken som är nordens Judohuvudstad. Den 8 augusti 15:00 förvandlas torget på Medborgarplatsen i Stockholm till en judoarena för folkfesten Nordic Capital Judo Challenge.

I lagen finns olympier och internationellt erfarna deltagare och tillsammans har dom drivor med nationella mästerskapstitlar. Finland och Norge ställer upp med sina landslag och Stockholm representeras av ett mycket starkt lag med bl.a. Martin Pacek, Macus Nyman (tidigare Europamästare), Tommy Macias, Robin Pacek, Emma Barkeling (regerande U23 Europamästare) mm. Nyligen vann Martin Pacek, som förste Svensk någonsin, Grand Slam, det största man kan vinna efter OS och VM.

Prisutdelare blir Per Morberg och Ms Sayaka Shingu från Japanska Ambassaden.

Mer information hittar du här www.ncjc.se

NCJC-389 NCJC-3462 NCJC-2128 NCJC-2543 poster2015webb1

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer