Nyhet

Nasir Aoubi möter Mathias Lodahl på Trophy MMA

Nasir Aoubi (0-1) möter Mathias Lodahl (1-0 MMA) på Trophy MMA 4 som går på Amiralen i Malmö den 30 augusti. Båda killarna är i början på sina proffskarriärer. Aoubi kommer från en förlust senast medan Lodahl kommer från en vinst på Cage Warriors.

Aoubi från Team Avam gjorde sin proffsdebut på CFL Challengers 6 i Danmark i oktober förra året. Aoubi gick main event på galan mot Kristian ”The Pitbull” Hansen från Fightcenter Herning och drog det kortaste strået i den matchen. Aoubi har tidigare tävlat inom både BJJ, Shootfighting och Amatör MMA.

Lodahl representerar Rumble Sports i Köpenhamn. Han har sex raka vinster i Amatör MMA och gjorde sin proffs-debut på Cage Warriors 66 där han vann över Haci Firat Dogan på submission (rear-naked choke) i första ronden.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer