Nyhet

Jon Jones får ett cut, Daniel Cormier siktar in sig och Alexander Gustafsson trollar

Jon Jones skapade en del uppståndelse, Cormier och Gustafsson var inte sena att hänga på, när han på Instagram visade ett cut han fått på träning. Det spekulerades direkt om hans titelförsvar mot Daniel Cormier på UFC 178 skulle vara i fara. Men Jones manager, Malki Kawa, lugnar alla och meddelar att matchen är utom fara.

Jon Jones:

Så att ni vet, det här är ett helt annat cut än det jag hade tidigare. De är inte nära. De fyra stygnen är borta på fyra dagar. Cut:et är läkt inom en vecka. Dags för mig att börja använda min hjälm.

Det tog dock inte lång tid innan Daniel Cormier tog till orda efter att Jones gått ut och visat sitt cut. Cormier:

Den 27 september kommer jag orsaka dig många sådana (cuts) @jonnybones. Jag kan knappt bärga mig. Jag drömmer om dig och tänker på dig varje dag. Jag kommer att ta ner dig, sätta armbågen i det cut:et. Vissa saker bör hållas privat.

Jones kontrade och menade att han redan hört allt det där:

Han har för snabba händer. Hans Jiu Jitsu är för bra. Hans brottning är för bra. Han är för snabb. Han har för mycket erfarenhet. Det går inte att slå hans karate. Det går inte att slå hans timing. Jag har bokstavligen hört allt. Allt.

Alexander ”The Mauler” Gustafsson som egentligen var den som skulle mött Jones är knäskadad men roar sig med att hetsa Jones – så här skrev The Mauler på Instagram:

@jonnybones, jag är ledsen för det djupa cut:et jag gav dig i vår match. Det är åtminstone ett minne av mig varje gång någon slår upp det. För att inte ditt andra öga ska bli avundsjukt för att det saknar cut så lovar jag dig att lämna ett minne där nästa gång vi fightas. Nu, ta hand om dig.

Jon Jones vs Daniel Cormier är main event på UFC 178 som går den 27 september på MGM Gand Garden Arena i Las Vegas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer