Jens Östling redo för revansch

Jens Östling, Gladius MMA, fick en del cred för sin förra match på The Zone FC Inferno, där han med endast 48 timmars varsel, utan matchträning och i fel viktklass, tackade ja till att möta Tim Waage, VBC, som stod utan motståndare. Nu förbereder sig Östling för ny match i rätt viktklass och det läser du mer om här.

Jens Östling, Gladius MMA, är friidrottaren som blev fighter. Första amatörmatchen gick han redan 2004, så han har varit med ett tag. På sina totalt 11 matcher har han 8 vinster och 3 förluster. Som proffs har det blivit lika många vinster som förluster – två stycken vardera. Detta blir fjärde gången Östling är med på The Zone FC.
Jens Östling tog sin senaste match på 48 timmars varsel, då Niclas Danielsson från GBG MMA blev sjuk och fick kasta in handduken. Jens Östling ryckte in och tog en match match-otränad och i fel viktklass. Det fick han mycket cred för ifrån publiken och han bjöd till en början på riktigt bra motstånd och ett snyggt old school-benlås. Tim Waage från VBC var dock mycket fokuserad och blev för tuff och till trots ett Östlings luriga benlåsförsök stod Waage som segrare på rear naked choke efter 3,34 min i första ronden. Östling är nu aktuell på The Zone FC – Unbreakable den 7 maj i -70 kg och förhoppningsvis mycket bättre förberedd.
Mer information och fightcard på TheZoneFC.com och biljetter på ticnet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer