Matchlista för MMAA Open

Den 15 oktober går MMAA Open i Västerås. Här följer en preliminär matchlista.

1. A-klass -71kg Erik Ahlberg (UWF) – Besim Sejdiu (Westerås Tai Nui)2. A-klass -60kg Ebba Lexmark (Södermalms Shaolin) – Emma Thyni (FightclubSthlm)3. FC Kickboxning -86kg Robert Paulsbyen (Fighter kickboxing) – Jonathan Gromark (F3)4. A-klass -60kg Hanna Sillén (Södermalms shaolin) – Gigi Alves (Fightclub Sthlm)5. FC Kickboxning -50kg Jenny Hardingz (Fighting Spirit) – Mette Soli (Fighter Kickboxing)6. FC Kickboxning -67kg Sabrina Sedin (Fighting Spirit) – Caroline Ek (Kalvhagen)7. B-klass -71kg Per Lindahl (KC Muay Thai Lkpg) – Waldo Rochaflores (Westerås tai-nui)8. B-klass -57kg Nils Vidlund (Södermalms Shaolin) – Enrique Osario (Fightclub sthlm)9. B-klass -71kg Kujtim Salihu (KC Muay thai Lkpg) – Kim Carneus (Ren yi Umeå)10. B-klass -81kg Marcus Falc (Fightclub Sthlm) – Peter Verebes (KC MuayThai Lkpg)11. B-klass -56kg Rebecka Ancer (MMAA) – Maria Kyller (Södermalms shaolin)12. B-klass -60kg Emma Bolund (KC Muay Thai Lkpg) – Johanna Persson (MMAA)13. B-klass -71 kg Christian Lilja (Westerås Tai nui) – Erik Wahlqvist (Södermalms Shaolin)14. B-klass -78,5kg Glenn Juhlin (Ren Yi Umeå) – Pär Saxby (LA Muay Thai)15. B-klass -63.5kg Damian Gonzales (MMAA) – Fady Boufacher (Södermalms shaolin)16. C-klass -78,5kg Magnus Goldenson (Fightclub Sthlm) – Henrik Björk (MMAA)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer