Andreas Sjöström

Andreas Sjöström

Andreas har tränat kampsport sedan 1997 via Shorinji Kempo och Judo, till Thai boxning och slutligen till MMA. Han har bott i London, Peking och Bangkok i totalt mer än tio års tid. Numera är han personalchef och inaktiv i allt utom ett brinnande intresse för sporten.

Alla medarbetare

Inlägg av Andreas Sjöström

ArtikelOkategoriserade

Helt nya förutsättningar för betting på fighting när det svenska spelmonopolet försvinner

I Sverige är vi mycket intresserade av spel och vadslagning om pengar och det kan inte ha undgått någon att vi haft ett spelmonopol under en herrans massa år. Det har ju varit de statliga spelbolagen som gällt om man velat betta på en fighting eller spela på en automat. Nu upplever vi däremot monopolets sista tid innan den nya spellagen träder i kraft nästa år. Stora förändringar kommer att ske när alla spelbolag i Sverige ska konkurrera med samma förutsättningar.

Nyhet

Fedor is back (?) from Russia with Love

Ryktena på internet har den senaste tiden gått varma om en eventuell come back från en av MMAs största ikoner. Den ryska MMA-pionjären Fedor Emelianenko gick nyligen själv ut på social medier och bekräftade att han nu ligger i hårdträning med en eventuell fokus på match. Fedor stod i princip helt obesegrad i nästan 10 års tid under Pride-eran. Ett Pride som för de flesta fighters inte associerades med regnbågsflaggan utan med exceptionell fighting.

Artikel

Mats Nilssons Nya Liv

MMA är en grym sport. Detta är något tusentals svenska fans har fått lära sig då svenska stjärnor, en efter en, har åkt på tunga förluster. Mats Nilsson har fått erfara denna grymhet och nu är han klar. Men Mats vet vad kampsporten har gett honom. [Den här artikeln har varit publicerad i Fighter Magazine 1-2015]

Nyhet

Reportage med UFC–aktuelle Mats Nilsson

Helsingborgssonen Mats Nilsson är ett av Sveriges kanske största MMA–hopp. Den 3 januari kommer han att gå en karriärsavgörande UFC–match, i Las Vegas, mot ryssen Omari Akhmedov. Fighter Magazine fick en exklusiv intervju med grapplern, som nu satsar helhjärtat på sin MMA–karriär, och ligger i hårdträning. För att visa att han på allvar hör hemma i oktagonen.