Artikel

Make or Brake för Anthony Dirrell i matchen mot Kyrone Davis i helgen

En gala som hamnat lite i skymundan mycket tack vare all ”hype” kring Canelo Alvarez fight mot Avni Yildirim i Miami, Florida nu på lördag, är Anthony Dirrell vs Kyrone Davis som avlöper samma kväll i Los Angeles på Fox Sports 1 i USA och som  tar plats på ”Shrine Exposition Theater”.

För arrangemanget står TGB Promotions och på förmatchprogrammet finns ett flertal starka boxningslöften, såsom, Vito Melnicki Jr, (7-0), Michel Rivera (19-0), José Valenzuela (6-0) och Leon Lawson (13-0). 36-årige Anthony ”The Dog” Dirrell har inte setts till i ringen sedan september 2019 då han förlorade på knockout till stenhårde amerikanen David Benavidez i en WBC-titelmatch – Se höjdpunkter från den matchen här – dessförinnan hade Dirrell slagit aktuelle Avni Yildirim i februari samma år.  

Det är förstås lite av ”Make or Break” för Dirrell som verkligen behöver en seger på lördag mot 26-årige Kyrone Davis (15-2-0) för att blanda sig in i mixen igen. Det hölls presskonferens för galans huvudpersoner igår, kolla in den här 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer