ArtikelNyhet

SMMAF och FighterTV har ingått ett samarbete om att streama MMA-ligan 2020.

Varje år arrangeras ett relativt stort antal så kallade ligatävlingar runtom i landet där matcher i MMA Klass-A (fd. Amatör MMA) och MMA Klass-B (fd. Shootfighting) arrangeras. De tävlande samlar rankingpoäng och de högst rankade i varje viktklass och regelverk får sedan erbjudande om att delta på SM och en möjlig landslagsplats. Nu kan du se hela ligan och mycket mer via FighterTV!

Du ser MMA-ligan via FighterTVs plattform fightertv.se och du kan antingen teckna ett abonnemang att se all media FighterTV producerar eller köpa en ligatävlingen enskilt. Första sändning blir nu på lördag (29/2) på Frontier Open Battle 20 (mer information om tävlingen samt matchkort hittar du här).

Om FighterTV
Tillsammans med våra partner Tsuba Media och Staylive, kan FighterTV erbjuda professionell streaming och live-in-tapeproduktion som håller broadcast-kvalité (”redo för TV”). Genom att producera med bra teknik och kunnig personal möjliggörs ett rörligt material som även kan vara intressant för andra medier som till exempel sporten på SVT, Sportbladet eller TV4. FighterTV hjälper naturligtvis till att marknadsföra streamen genom våra kanaler Fighter Magazine och Fighterpodden. Vårt kontaktnät sprider sig till hundratusentals kampsportsutövare och fans som köpt eller prenumererat på tidigare streamingar och som idag följer oss på Facebook, Instagram och i våra andra kanaler. Vi konsulterar även arrangörer i stort och smått kring utformning av galor och event.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer