ArtikelNyhet

Hög tid att anmäla sig till Kampsportsfestivalen 2019

För tredje året i rad genomförs ett av de största kampsportseventen i Skandinavien. Kampsportsfestivalen går under den 6-8 december 2019 i Stockholm och är en öppen festival för all typ av kampsport. Vill ni vara med under festivalen med er idrott är det bråttom – den 1 september är det sista datum för att anmäla sig!

Kampsportsfestivalen är en storslagen uppvisning av svensk kampsport, med tävlingar, uppvisningar och prova-på för besökare. Alla besökare, stora som små, har något spännande att se fram emot då du bjuds på internationella tävlingar i kickboxning och wushu kung fu, thaiboxning, boxning, landslaget i taekwondo håller träningspass, final i Submission Wrestling-ligan och mycket, mycket mer. På kvällen den 7 december hålls Superior Challenge i Victoriahallen, en gala med professionella matcher i MMA.

Festivalen hålls i Stockholmsmässans B-hall på 10 000 m2. Parallellt med Kampsportsfestivalen hålls Fitnessfestivalen i mässans A-hall. I december återkommer festivalen och vill ni vara med er kampsport är det hög tid att skicka in sin anmälan sista anmälningsdatum är den 1:a september. Kampsportsfestivalen arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med Stockholm-Gotlands Budo & Kampsportsförbund. Skicka till Peder Finnsiö, koordinator för Kampsportsfestivalen, på peder.finnsio@gmail.com.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer