Nyhet

Mathias Jonsson från Tullinge är klar för Lion Fight 59

Tullingesonen Mathias Jonsson är utan tvekan en av Sveriges mest meriterade fighters med ett record på 43-9 varav 15 vinster är på KO. Mathias har tävlat flitigt över hela världen och vi har imponerats av hans prestationer på Yokkao i Hong Kong och Thai Fight i Thailand. Nu är han klar för match på galan Lion Fight 59!

Tullingesonen Mathias Jonsson är utan tvekan en av Sveriges mest meriterade fighters med ett record på 43-9 varav 15 vinster är på KO. Mathias har tävlat flitigt över hela världen och vi har imponerats av hans prestationer på Yokkao i Hong Kong och Thai Fight i Thailand. På sitt CV har Mathias delat ringen med välkända profiler som Singdam, Petch Samui, Hamza Bougamza och Samuel Bark. I sin senaste match besegrade han den Norske stjärnan Simon Santana på The Blitz i Stockholm och han ligger just nu i hårdträning för VM i thaiboxning som avgörs i Bangkok 19-30 juli.

Thomsen & Bah Management som sköter matchmakingen för Lion Fight 59 avslöjar nu att Jonsson är spikad på huvudkortet på den stora internationella proffsgalan i thaiboxning som kommer sändas på CBS Sports Network med 68 miljoner tittare i USA och Kanada. Men vem vår svenske stjärna ska möta är fortfarande hemligt.

Lion Fight 59 avgörs i Göteborg den 31 augusti och förutom en omfattande TV-produktion så kommer det utan tvekan bli en maxad show för alla besökare. Håll utkik för snart släpps biljetterna.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer