Nyhet

UFC signar Justin Gaethje

Äntligen signar UFC WSOF-mästaren Justin Gaethje.

Justin Gaethje (17-0) är sannerligen ingen duvunge och många är de som väntat på att han ska skriva kontrakt med UFC. Nu är det klart och Justin går till UFC.

Den 28-årigen Justin Gaethje (17-0) har avslutat 14 av sina motståndare på knockout eller teknisk knockout och vi listade honom som en av de toppnamn utanför UFC som skulle kunna utmana (i skrivande stund) champen i UFC. Läs den artikeln HÄR.

I samma viktklass som Justin finns herrar som Conor McGregor,  Khabib Nurmagomedov, Tony Ferguson och Edson Barboza.

Till MMA Junkie berättar Justin:

To be honest with you, I looked in the mirror and I said three names to me: Khabib, Ferguson and Barboza, and I almost had a panic attack when Barboza came to mind; right when that came to my mind, I said, all right, that’s the mother(expletive) that I’m fighting. I called my manager, and I said, ‘This is who I want.’ Who knows? That’s just what I’m looking for right now. Obviously, I’m an idiot. No one’s in there asking for the most dangerous mother(expletive) on the planet.

There’s not quit in me, and I’ve seen (Barboza) quit. That would be my intentions, but Michael Johnson beat him, so hell, that would be just as intriguing to me. Any of those fights. I want to prove that I’m the best, and I have to fight the best.

I’m not saying I’m going to go and beat everybody, but in due time, I will beat everybody. I might take a couple losses on the way, but this sport really just comes down to fractions of inches and fractions of seconds between success and defeat, so that’s the way I look at every single fight. Every exchange that I’ve ever been into in a fight, that’s my mindset, is I’m going to be the object with the most force going into the exchange, into the car crash. That’s what I do, and I’m going to go in there and do the same thing.

Matchen mot Louis Palmino var så bra att den blev utnnämnd till årets fight.  Det finns dock de som tror att Justin inte kommer ha samma momentum i toppskicktet i UFC, men det finns också de som absolut ser Justin som en blivande champ! Så bra är han. Justin fortsätter:

I’m 17-0 with 14 knockouts. That ‘0’ to me says I haven’t been knocked out unconscious in a fight, so if you’re saying I’m taking too much damage, I don’t think it’s based off of much logic. I do take shots. I roll with the punches. Two objects with the same mass, it’s force against force. Which won has the most force? That’s the game I play.

I’m telling you, that’s what this is. It’s timing. It’s attitude. So, no, those are what I’m the best at, and that’s what this sport is if you want to be successful and the best: a little bit of luck, perseverance, a lot of skill. That will (expletive) take you a long way.

Justin är helt och hållet redo att börja gå matcher i UFC:

Now I get a chance to prove I’m the best in the world. ’ve been saying for forever that I felt like a coward every time I said that I was the best in the world because I wasn’t in a position to fight the best in the world. Now I am, so I can say that. One fight at a time. I don’t care who my second, third, fourth fight is. One fight right now. Like I said on Twitter, I want the best, scariest dude that they’re going to give me.

I’m looking for a challenge. I’m looking to lose. I don’t give a (expletive) about any of that. If I can fight for seven minutes agains anybody, the fans will get their money’s worth, and my reputation will go sky-high.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer