Nyhet

Hamza Bougamza är klar för sin andra proffsmatch i MMA

Hamza Bougamza. Även känd som Sveriges thaiboxnings-Zlatan. Eller ortens favorit från Rinkeby. Efter att ha nått stora framgångar inom thaiboxningen valde han att sadla om till MMA. Första proffsmatchen ägde rum under Scandinavian Fight Nights för lite mindre än ett år sedan, och slutade i vinst för Bougamzas del.

Proffsmatch nummer två för Hamza kommer att äga rum i Manchester, England den 11 mars. Han ställs mot Constantin Pirtea i en bantamviktsmatch i organisationen Absolute Championship Berkut.

Hamza kommenterar matchningen till fightermag.se

Det blir en fullspäckad och grym gala. Det är grymma namn på kortet, en del av dem är före detta UFC-fighters som jobbar sig tillbaka dit. Sedan är det också i England…

De har mycket planer för mig för att jag är från Sverige. De vill bland annat få mig att vara delaktig i en liten dokumentär där jag ska locka Zlatan till galan ..

Jag själv känner mig i bra form. Jag är en helt ny fighter, har ett helt nytt självförtroende. Jag är elak och har blivit mycket hårdare och stabilare i mina tekniker. Det ska bli kul o få gå upp i buren igen och denna gång reppa svensk MMA.. ”The Golden boy” grindar varje dag och är redo för att visa vad han är kapabel att göra nu 2017. Kan inte vänta.

Tack till alla som visar sitt stöd! Jag lovar att jag kommer att göra en grym show och bli ihågkommen som en kille med farlig framtid i sporten..

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer