Nyhet

Superior Challenge 15: Rostem gör efterlängtad proffsdebut mot Gard

Efter en väldigt framgångsrik karriär inom amatör-MMA gör svenska Rostem Akman proffsdebut mot en annan framgångsrik nordbo, norrmannen Gard Sagen på Superior Challenge 15 den 1:a april i Eriksdalshallen.

Matchen går i Catchweight -79 kg. Stockholmaren Rostem Akman, bronsmedaljör i amatör-MMA VM 2016 går sin första proffsmatch mot Gard Sagen från Trondheim, silvermedaljör i amatör-MMA VM 2014, och 1-0 som proffs.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:

– Jag är otroligt glad över att vi kan ge framtida stjärnor en trygg plattform att tävla på, debutera på, och bygga sina karriärer på. Jag har stora förväntningar av den här matchen och det känns som att det kommer att bli ett stenhårt möte.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer