Nyhet

Tveksamt om UFC kommer till Danmark i maj

Det har basunerats ut som ett ”sant” rykte, men källor till Fightermag säger något annat.

En polsk sajt gick ut med nyheten att Danmark ska få sin första UFC-gala i maj. Det har dock visat sig finnas oklarheter angående sanningshalten kring ryktet.

När Fightermag.se fick reda på att ryktet går om att Danmark ska ha sin första UFC-gala i maj i år så började vi undersöka ryktet. Det kan möjligen bli så att galan äger rum i Danmark men den polska sajt vid namn mmanews.pl som säger sig veta att Danmark ska få sin första UFC-gala. Enligt källor till Fightermag är det polske Damian Grabowskis team som läckt informationen och när vi talar med dem så visar de stora tecken på osäkerhet och säger sig inte alls veta säkert att det blir Danmark men att de tror det.

Ibland är det bra att inte hoppa på tåget för tidigt och inte skriva helt tvärsäkert att Danmark får UFC i maj. Ingenting är omöjligt men källor till Fightermag.se säger att det definitivt INTE är klart med Danmark i maj.

Så fort vi vet mer så blir ni de första som får reda på det.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer