Nyhet

Bäckström skriver kontrakt med engelsk organisation

Sedan Niklas Bäckströms vinst på Battle of Botnia (BoB) i november 2015 så har det varit tyst runt den tidigare UFC-svensken. Nu ska han dock upp i hetluften igen då han nu skrivit på för fyra matcher för BAMMA.

Efter sin senaste BoB-vinst mot Georgi Stoyanov tog Niklas Bäckström ett viktigt kliv tillbaka i rätt riktning efter att han samma år blivit utsparkad ur UFC. Nu tar han nästa viktiga kliv då han skrivit på ett kontrakt för organisationen BAMMA, som igår utannonserade att man kontrakterat svensken på fyra matcher.

Niklas första match är redan den fjärde juni i Dublin där han förhoppningsvis får visa det han själv alltid varit så övertygad om – att han är Europas bäste fjäderviktare.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer