Nyhet

Snart dags för SM-veckan i Piteå

I slutet av januari är det äntligen dags för SM-veckan där representanter från både taekwondon och jujutsun skickas för att tävla om medaljerna.

I samband med att 2015 avslutades i en UFC-kavalkad av sällan skådat slag så kan man lätt känna sig lite mätt på just MMA, när vi nu börjat inleda ett nytt kalenderår. Därför är det ju så otroligt omväxlande trevligt att SM-veckan i Piteå stundar för dörren. I den numera snöklädda norrbottniska staden Piteå kommer flertalet idrottare med tillhörande idrottsförbund att skicka tävlanden mellan 25-31 januari – däribland även jujutsun och taekwondon.

Datum att hålla koll på

28-29:e januari
Då kan du bland annat se de världstopprankade tjejerna Elin Johansson och Nikita Glasnoviv tampas om SM-medaljerna i taekwondon, under denna sjunde upplaga av SM-veckan.

30:e januari
Tätt efter taekwondon gäller det att vara påpasslig igen då jujutsun tävlar redan dagen efter. Vi återser även där ett axplock internationella förmågor som Fredrik Widgren, Isabelle Vistam, Johanna Sand och William Seth-Wenzel.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer