Artikel

Exklusiv intervju med Jose Aldo: – ”Jag lovar att jag kommer vinna”

Det är onekligen inte det lättaste att nå Jose Aldo just nu, men igår natt (svensk tid) fick vi igenom några frågor till Jose Aldo genom hans team. Han är sannerligen självsäker och vet vad som krävs för att vinna.

Det är en mur kring Jose Aldo och Conor McGregor just nu. Alla intervjuer är gjorda, allting har blivit sagt 1000 gånger. Med det i bakhuvudet gav vi oss ut och försökte nå Jose Aldos team och få honom att svara på några frågor. Igår natt (svensk tid) lyckades vi tillsist.

Den här matchen är den största på mycket länge. Hur är känslan just nu?

— Jag känner mig bättre efter invägningen. Han [Conor] har handbojor på sig. Han vill inte vara här, han tvingas att vara här. Jag anser att han är förvirrad och galen, vet inte vad det är men jag ser det i hans ögon och hans uppträdande som nu förändrats. Jag har väntat på det här ögonblicket, säger Jose Aldo till Fighter Magazine på Portugisiska.

Vad tror du det innebär att Conor förändrats lite nu inför matchen?

— Han har respekt för mig och vet att jag kommer segra i matchen. Ger han allt så kommer jag ha respekt för honom. Det har jag inte nu.

Uppladdningen till den här matchen har varit enormt långdragen. Är det skönt att nu fokusera på fighten bara?

— Det här är bakom oss nu. Jag bryr mig inte ens vad han sagt. Det enda som oroar mig just nu är att jag måste komma in och göra mitt bästa. Är matchen stående så kommer jag knocka honom. Är den på backen så kommer jag avsluta där. Jag ska vinna överallt och hela tiden. Vart än fighten äger rum så lovar jag att jag kommer vinna.

Väntan är snart över och årets fight äger rum. Vem vinnaren blir återstår att se!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer