Artikel

Round 2: Aldo vs McGregor!

Besvikelsen var total när Jose Aldo lämnade återbud till det största eventet 2015 – UFC 189. Aldo skulle då ha försvarat sin titel i fjädervikt mot Conor McGregor. Efter veckor av väntan är nu ett nytt datum för matchen satt.

Efter att Jose Aldo backat ur matchen mot Conor McGregor den 11 juli, på grund av en revbensskada, mötte McGregor istället Chad Mendes om en tillfällig titel i fjädervikt. McGregor vann den sammandrabbningen, och i en månads tid har nu den stora frågan varit när (och om) matchen mellan Aldo och McGregor blir av.

Och så äntligen, kom nu beskedet från Dana White!
Inatt bekräftade White att matchen mellan Aldo och McGregor kommer att gå av stapeln under UFC 194 den 12 december på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Intresset kring den tidigare tänkta matchen mellan Aldo och McGregor var enormt, och ingenting tyder på att det intresset kommer svalna inför andra ronden av sågningar, psykningar och mediacirkus från de båda herrarna.

”Go out with a bang” är nog det minsta man kan säga om UFC 194 som kommer vara en av årets sista galor.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer