Nyhet

Svensk pro-titelmatch i K1 på Supremacy League Gotland

Den andra matchen har nu släppts för Supremacy League V som hålls i Visby den 11 juli i samband med Kampsportsveckan 2015. Den kommer att innehålla en fantastisk drabbning mellan två meriterade svenska fighters om det svenska WKN-bältet i K1 76 kg. Detta är första svenska proffstiteln i K1 någonsin, så detta är ett rent historiskt event.

I ena ringhörnan kommer vi att få se Meran Zangana (31-12-0) från Sweden Top Team och i den andra Burim Rama (27-8-1) från C4 Kristianstad. Burim kommer till Visby med ett färskt EM-brons i muaythai från Europeiska mästerskapen 2014 och 12 knockouts (32%) på sina 37 matcher, medan den något mer meriterade Meran kommer med ett VM-silver från 2009, ett SM-guld i K1 från 2013 och har 10 knockouts (23%) på sina 43 matcher. Detta är sannerligen en match mellan ung talang och meriterad erfarenhet, båda mitt i lysande karriärer.

fightcard - Zangana vs Rama

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer