Nyhet

Bekräftat: Akira Corassani möter Max Holloway i Stockholm

Akira Corassani: ”I’ll destroy whoever’s next”.

Det står nu klart att Max Holloway på ungefär fem veckors varsel antar utmaningen och ersätter Chang Sung Jung på UFC Fight Night Stockholm. Amerikanen Holloway har en aggressiv stil och är duktig på att blanda in sparkar i sin annars boxningsfokuserade stil. Holloway har ett record på 9 matcher i UFC och har bland andra mött storstjärnan Conor Macgregor i oktagonen.

Hemmafightern Akira Corassani förlorade sin senaste match mot knivskarpa teknikern Dustin Poirier, men imponerade på många i första ronden där han träffade flera gånger med tekniska kombinationer.

Det här är en match där båda fighters har liknande stilar och båda gillar att pressa tempot. Med den svenska publiken i ryggen så talar mycket för att Akira kommer att skruva upp tempot och bjuda på en riktig show i globen när ringklockan slår i början av oktober.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer