Nyhet

Video: Årets fight i Thailand?

Sangmanee Sor Tienpo och Tanonchai Tor Sangtiennoi mötte varandra i onsdags på den berömda thaiboxningsstadion Rajadamnern i Bangkok. Det blev en riktigt hård fight där ingen ville vika sig en millimeter.

Gräddan av talangpoolen i Bangkok just nu möttes i Bangkok i onsdags under organisationen Onesongchais fana på Rajadamnern Stadium. Det blev en kväll fullpackad med bra fighter.

Main event på galan var Sangmanee Sor Tienpo vs. Tanonchai Tor Sangtiennoi. Sangmanee är blott 17 år och ni kan se honom i videon ovan i röda shorts. Han tillhör den absoluta toppen i sporten i sin viktklass och fightas på både Lumpinee och Rajadamnern regelbundet. Tanonchai är van att möta motståndare av Sangmanees kaliber och som ni kan se i videon blev det en riktigt intensiv fight där armbågarna haglade konstant.

Vinnare av fighten blev Thanonchai i blå hörna, något ingen riktigt hade förväntat sig. Trots sin senaste förluststreak på 4 matcher är Sangmanee på god väg att representera Thailand i boxning på Olympiska Spelen i Rio 2016.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer