Nyhet

Max Nunes går titelmatch på BAMMA 13

Obesegrade Max ”Power” Nunes från Sverige gå titelmatch i lätt tungvikt på BAMMA 13 nu på lördag. Han möter Jason ”The Villain” Jones från Holland.

Obesegrade Max ”Power” Nunes från Sverige gå titelmatch i lätt tungvikt på BAMMA 13 nu på lördag. Han möter Jason ”The Villain” Jones från Holland.

Max Nunes har 11-0 i record och tävlar just nu i BAMMA. Inför matchen har han tränat på bland annat Allstars i Sverige och Alliance i San Diego. Således har han sparrats en hel del med Alexander Gustafsson, Magnus Cedenblad, Brandon Vera och Matt van Buren.

I en intervju för MMANytt säger Nunes följande om att gå titelmatch:

– Den enda pressen är den jag sätter på mig själv. Jag går ju in för att vinna. Det värsta som skulle kunna hända är att man förlorar och känner att man inte gjort sitt bästa. Så länge jag känner att jag gjort allt för att vinna så är jag nöjd, säger Nunes.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer