Riddick Bowes debut i thaiboxning var en katastrof

Den forne världsmästaren i tungviktsboxning Riddick Bowe sadlade om till thaiboxning och gick en superfight i Pattaya, Thailand den 14 juni med ett förödande resultat. Han mötte ryssen Levgen Golovin i en thaiboxningsmatch i WPMF Super Heavy Weight Championship (över 210 Lbs, + 95 kg). Han hade dock inget att hämta utan blev nedsparkad gång på gång …

Den forne världsmästaren i tungviktsboxning Riddick Bowe sadlade om till thaiboxning och gick en superfight i Pattaya, Thailand den 14 juni med ett förödande resultat.

Han mötte ryssen Levgen Golovin i en thaiboxningsmatch i WPMF Super Heavy Weight Championship (över 210 Lbs, + 95 kg). Han hade dock inget att hämta utan blev nedsparkad gång på gång av tunga lowkicks. Han borde ha hållit sig till boxning och förblivit pensionerad och aldrig gjort comeback. Se matchen i helhet genom att klicka på videoklippet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer