Dags för glima och aikido på SM-veckan

Under SM-veckan i Halmstad medverkar fyra av kampsporterna under SB&K. Från klockan 13 idag är det premiär för direktsänd kampsport i TV och först ut är glima som efterföljs av uppvisningar i aikido från klockan 15.30. Länk till direktsändningen hittar du här.


13.00: Glima
. SVT Playexklusiv direktsändning från Brottet och tävlingen Glima – en traditionell nordisk brottningsform. Följ DENNA LÄNK för att se glima live.
15.30, 16.30, 18.30: Aikidouppvisningar i Picassoparken

Under SM-veckan i Halmstad medverkar fyra av kampsporterna under SB&K. Från klockan 13 idag är det premiär för direktsänd kampsport i TV och först ut är glima som efterföljs av uppvisningar i aikido från klockan 15.30. Länk till direktsändningen hittar du här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer