Navid Yousefi vs David Aranada

Navid Yousefi möter David Aranada på Superior Challenge 6 – Lion’s Den den 29 oktober på Hovet i Stockholm.

Navid började sin kampsportskarriär med Taekwondo. Han har ett svart bälte inom disciplinen och har varit väldigt aktivt tävlande. Därefter började han med BJJ som i kombination med hans bakgrund naturligt ledde till MMA. Navid har tävlat professionellt inom MMA sedan 2004, och har tävlat internationellt bl.a. på Shooto i Japan. Under alla sina matcher har han mött tufft motstånd men har alltid krigat in i det sista. Yousefi har deltagit på tre tidigare Superior Challenge galor och är en av organisationens publikfavoriter. Hans kampsportsbakgrund gör honom till en stående fighter och hans krigarhjärta gör honom till en publikfavorit. Navid har alltid bjudit på action i alla sina matcher och inget tyder på att det kommer att bli annorlunda den här gången. Till Superior Challenge 6 – Lion’s Den, den 29 oktober på Hovet i Stockholm går han ner några kilo för att ta sig an sin kanske tuffaste motståndare hittills.

David Aranda är rankad 7:a i Europa och därmed gått om vår egen Musse Hasselvall med en placering, och är även rankad 4:a i världen som “Top Unsigned and Undefeated Prospects” i bantamvikt. Spanjoren har en stark och explosiv fysik. Han har tävlat i både MMA och Thaiboxning men trots det är grappling hans starkaste vapen. Det utesluter inte att han även är en aggressiv striker som gärna står och byter slag. Katalanen är obesegrad och en populär fighter på hemmaplan. Han tillhör den absoluta toppen i Europa vilket gör den hittills obesegrad Barcelonabon till ett framtidshopp. Trots endast 5 matcher har han lyckats erövra Cage bältet i bantamvikt och är Cage organisationens regerande Champion.

Kommer Navid att spräcka spanjorens nolla och bjuda på hans första förlust eller kommer David att fortsätta vara obesegrad? En mycket jämn matchning mellan två jämnagamla atleter som definitivt kommer att bjuda publiken på en show.

www.superiorchallenge.com

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer