Rick Tucci hos MMA Alliance i Malmö

Träna Bruce Lee’s Jeet Kune Do och Filippinsk Kali/Eskrima den 30 – 31 juli med en av Dan Inosantos bästa instruktörer, Rick Tucci.

Lägret ger dig ett unikt tillfälle att träna de ursprungliga tekniker och tränings metoder som

Bruce Lee lärde ut under perioden 1964 till 1973. Du kommer även att få träna kali/eskrima som är en martial art ifrån Filippinerna som är ett av världens mest effektiva kampsystem både med och utan vapen.För de som är intresserade av att bli certifierade instruktörer i de här stilarna så kommer det här lägret att vara en mycket bra början. Speciellt kali/eskrima kan vara ett enormt värdefullt tillskott till den stil som redan utövas. Då stilen är vapen baserad kan den införlivas i den nuvarande stilen utan problem. För instruktörer är lägret ett bra tillfälle att prova på tekniker som ni kan använda i era egna klasser och locka mer elever.Under dessa två dagar så kommer du att få tillfälle att träna det som böl a FBI, den franska anti-terrorist enheten RAID och USA:s främsta militära elit team Navy Seals har införlivat i sin träning.

Du kommer att få personlig och ingående instruktioner av Rick Tucci som är en av få i världen som är ”full instructor” under Sifu Dan Inosanto och har producerat flera mästare inom full contact stickfighting, thaiboxing och shoot-wrestling.För mer information om Rick Tucci gå till www.pamausa.comIf you want to train with one of the best, train with Rick Tucci.

“Dan Inosanto”Träningen kommer vara i 4 timmar på lördagen och 4 timmar på söndagen.För mer information om lägret kontakta Dan Johansson på

info@mmaalliance.com

Träna Bruce Lee’s Jeet Kune Do och Filippinsk Kali/Eskrima den 30 – 31 juli med en av Dan Inosantos bästa instruktörer, Rick Tucci.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer