Jarle Sorken instruerar på sport ju-jutsuns sommarläger

Sport Ju-Jutsuns sommarläger i Varberg får nu ytterligare en instruktör av världsklass. Jarle Sorken, en av Europas främsta Karateutövare kommer att instruera på lägret.

Sport ju-jutsuns sommarläger arrangeras i Varberg den 27-31 Juli.Jarle som var med som deltagare förra året kommer i år även att instruera och bjuda på några av de starka tekniker som gjort honom till Europamästare.Redan tidigare har följande sport ju-jutsu instruktörer tackat ja till sommarens läger:Ingemar Sköld, 8 dan

Michael Matsson, 5 dan

Anna Dimberg, 3 dan

Ricard Carneborn, 3 dan

Pernilla Gunnarson, 2 danPå lägret kommer även Musse Hasselvall att instruera i shooto och Marcelo Yogui i BJJLägret som arrangeras i Påskbergsskolan i sommarstaden Varberg har just nu över 90 deltagare och anmälan går ut på fredag den 8 JuliDet finns även några platser kvar till sommarens grundkurs för instruktörer.Anmälan skickas via mail till info@sportju-jutsu.com och skall innehålla: Namn, grad, klubb, telefon och mailadress.Senaste information om sommarlägret finns på

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer