Svensson möter Saville om titeln på The Zone FC

Martin Svensson, den regerande titelhållaren i fjädervikt möter James Saville, 21-åringen från Caged Steel, England om titlen den 6 maj på The Zone FC.

Saville har ett proffs record på 10-3 och kommer från sex raka segrar med vinster över namn som Leigh Remedios och Thomas Hytten. Han utmanar nu Martin Svensson om fjäderviktstitlen på The Zone FC – Demolition, den 6 maj i Lisebergshallen.

Trots sin ringa ålder är Saville långt mer erfaren än vad man kan tro. Förutom sitt proffs record på 13 matcher har han 13-1 som amatör. Han är en komplett fighter med starka submissions. I sin senaste match på Nya Zeeland vann han på TKO efter slag.

Martin Svensson behöver ingen närmare presentation för de svenska fansen. Han har ett record på 9-2 och är en av de största fjäderviktarna i klassen. Han kommer från vinster not bland annat Paul Reed och John Cullen.

Saville som fightats i både bantamvikt och fjädervikt står inför sitt livs utmaning, att ta sig an hemmafavoriten Svensson på The Zone FC – Demolition, den 6 maj i Lisebergshallen.

James Saville på Sherdog.

Martin Svensson at Sherdog.

Fight Card.

Biljetter på Ticnet

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer