Nyhet

Sista tävlingen innan SM i Kickboxning.

Den tjugonde maj går vad som kan bli det största SM:et i Kickboxning av stapeln i Mellerud i Dalsland. Hittills har tvåhundrasju fighters i tre grenar kvalificerat sig. Nu på lördag får de sällskap av cirka tio till då sista tävlingen inför mästerskapet går i de välbesökta lokalerna på Metallgatan i Ängelholm. För arrangemanget står den mycket rutinerade Fight Club Ängelholm.

ArtikelNyhet

Therese Gunnarsson i ny stormatch idag!

Thaiboxningslandslagets Therese Gunnarsson, som nyligen blev uttagen till VM senare i år, är i London för att i morgon i mäktiga O2 Arena möta Iman Barlow.
– Jag vet att jag möter en tuff och väldigt duktig motståndare i en viktklass över min vanliga och därför är det ett väldigt bra tillfälle för mig att se hur mycket jag har utvecklats på den senaste tiden.

ArtikelNyhet

Fighterpodden avsnitt 17 – Inför Superior Challenge 15 med gästerna Zebastian Kadestam, Simon Sköld och Papy Abedi

Superior Challenge 15 närmar sig med stormsteg och Fighterpodden gör en Superior-special inför galan den 1 april. I studion har vi de sålunda gästerna Zebastian Kadestam, Simon Sköld och Papy Abedi – alla tre Superior-aktuella! Kampsportsnyheter och mycket mer avhandlas av den eminente (och snart 40-årige) Simon Kölle uppbackad av programledarna (och åldermännen) Hans Wiklund och Mårten Söderström.