Nyhet

Se Battle of Lund 9 live här!

Battle of Lund 9, på den anrika AF Borgen i Lund går nu på lördag med start 19.00. Flera tunga skandinaviska namn möter välmeriterade fighters från hela världen: Kittisak Noiwibon mot Hiroya Kawabe från Japan, Elna Nillson slåss om WKU världsmästarbältet mot Martine Michieletto från Italien och en av våra favoriter, Guram Kutateladze, möter dansken Peder Jepsen. Nedan hittar du matchkortet och en gratisstream!

Nyhet

Battle of Lund 8: Matchkort och teaser

Den 12e november är det så dags för Battle of Lund igen – en av Skandinaviens största thaiboxningsgala där stora delar av den svenska eliten möter toppfighters från övriga Europa gör upp i högkvalitativa matcher. Huvudrätten består av en WKU-titelmatch (-67 kg) mellan Kittisak Noiwibon och Giorgi Bazanov. Vi bjuds även på matcher med stjärnor som till exempel Johanna Rydberg och Guram Kutateladzeram.

Nyhet

IRFA 9: Vinnaren Kutateladze – ”Tollefsen har ett hårt huvud”

Trots att det i slutändan endast blev två proffsmatcher så höll de båda avslutande fighterna på IRFA högt underhållningsvärde. I matchen mellan Kutateladze och Tollefsen gick avgörandet till domarbordets poängkort. Många trodde nog att matchen skulle sluta tidigt efter att Guram Kutateladze skickat iväg en hög spark som träffade Joachim Tollefsen i huvudet, redan i den …