Sparringvideo
På min hemsida ligger en liten videosnutt från sparringen i lördags. Gå till www.madeleinevall.com och klicka på länken Sparring. Benny skriker i mikrofonen och tummen täcker emellanåt linsen men det är sånt som hör till i Familjen O-teknisk. Jag är mäkta stolt över att kunna presentera ett blogginlägg i videoformat oavsett. Jag går ju på "datorkunskapsutbildningar" hos Peter Pan och vågar nästan lova att det här bloggeriet i slutändan kommer bli riktigt bra.
/Madde Jobs
Virus?
Tja, försökte öppna din sida, då varnade min webläsare google chrome mig att det fanns skadlig programvara:
Varning! Något står inte rätt till här.
madeleinevall.com innehåller material från 1-services.ru, en webbplats som vi vet distribuerar skadlig programvara. Din dator kan få virus om du besöker webbplatsen.
Google har påträffat skadlig programvara som kan installeras på datorn om du fortsätter. Om du har besökt den här webbplatsen tidigare eller om du litar på den kanske den har angripits av en hackare helt nyligen. Du bör inte besöka webbplatsen just nu. Försök istället imorgon eller välj en annan webbplats.
Vi har redan meddelat 1-services.ru om att vi har hittat skadlig programvara på webbplatsen. Om du vill veta mer om vilka problem vi hittade på 1-services.ru besöker du Googles Diagnostiksida för Säker bläddring.
Varning! Något står inte rätt till här.
madeleinevall.com innehåller material från 1-services.ru, en webbplats som vi vet distribuerar skadlig programvara. Din dator kan få virus om du besöker webbplatsen.
Google har påträffat skadlig programvara som kan installeras på datorn om du fortsätter. Om du har besökt den här webbplatsen tidigare eller om du litar på den kanske den har angripits av en hackare helt nyligen. Du bör inte besöka webbplatsen just nu. Försök istället imorgon eller välj en annan webbplats.
Vi har redan meddelat 1-services.ru om att vi har hittat skadlig programvara på webbplatsen. Om du vill veta mer om vilka problem vi hittade på 1-services.ru besöker du Googles Diagnostiksida för Säker bläddring.
Klipp och klistra länk
http://safebrowsing.clients.go...oglechrome&hl=sv
Virus
Ja, vi har problem med hackers som kommit åt madeleinevall.com. Vi jobbar febrilt med problemet tillsammans med webhotellet. Vi meddelar i bloggen när det är säkert att accessa madeleinevall.com igen.
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera inlägg!







