Nyhet

Sponsrad artikel: Tobaksfria nikotinprillor för den som gillar träning

Nu börjar snön tina bort och det betyder att du äntligen får lite mer flyt när det kommer till kampsporten. Allt fler kommer ta över motionsspåren och gymmen får mer andrum. Nu kan du verkligen se till att maximera både kropp och sinne. Vare sig du drömmer om att brottas mot Bilal Musa eller tränar för att bli nästa Pannie Kianzad i ringen – din tid är nu. Nu ska det tränas och svettas. Hur ser det ut efter träningen? Hur gör du när det är dags att ta det lugnt sen? Rumpan i soffan, benen på bordet och prilla i munnen så klart.

Nu har det kommit ett tobaksfritt alternativ till snus. Det vill säga fräschare nikotinpåsar från ingen annan än Nordic Snus. De har tagit fram en produkt som kallas för Nordic Spirit True White för en renare upplevelse. Produkten är inte bara tobaksfri utan även modern för att kombinera det bästa hos det traditionella snuset och nytänkande formatet.

För de som vill ha ett lite fräschare alternativet till snus, men ändå kunna avnjuta en smak som håller längre samt en snabb kick och en långvarig nikotinleverans, är dessa nikotinpåsar det perfekta alternativet. Något annat som är positivt är det faktum att portionspåsarna rinner mindre, samtidigt som det inte färgar saliven vilket annars kan vara fallet. De kan lätt formas under läppen och sättas in diskret också. Dosorna kommer med en känsla av nordisk trädesign och är anpassade efter den nordiska traditionen.

Om du inte redan är sugen att testa dessa nikotinprillor så kommer de två olika smakerna att ändra dig. De två olika smakerna som finns att välja på, både för den som är ute efter en fräsch upplevelse och för den som är sugen på någonting som kan ersätta sötsuget, erbjuder Nordic Snus följande smaker: Nordic Spirit True White Bergamott/Wildberry och Nordic Spirit True White Mint.

Bergamott/Wildberry är, precis som den låter, en kombination av moderna och klassiska smaker som balanseras stadigt. Citrusen från bergamott passar perfekt med de söta undertonerna från de vilda bären.

För den som vill uppleva Nordic Snus kanske fräschaste smak passar White Mint bättre. Den kalla minten, som kombineras med den söta pepparminten, faller dock in hos både den med ett sötsug och den som önskar något lite friskare. Den passar med andra ord dagens snusare väldigt bra.

Träna i vitt 

Ta vara på att fler tränar utomhus genom att maximera mängden träning inne i gymmet och i ringen. Vem vet, du kanske rycker in och tar hem vinsten i nästa MMA-turné. Se till att ha en snygg vit dosa med denna goda produkt bredvid dig. Kampen är din.

Fighterpodden avsnitt 49: Vi snackar med Jack Hermansson om matchen mot Jacare, samt med Babak Ashti och Pannie Kianzad inför Superior Challenge 19

Kommentarer