Nyhet

Komplett matchkort Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen

Fullspäckat matchkort med tjugosex fighters som gör sig redo för invägning nu på fredag den 30 november kl. 17:00 på Fitnessfestivalen, och dagen efter, lördagen den 1:a december är det äntligen dags för Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen.

Kvällen bjuder på totalt tretton matcher där kvällens Main Event är en riktig rysare, returmötet mellan Sveriges mest folkkära fighter Simon ”The Gentleman” Sköld och Jerry Kvarnström. Storstjärnan Nico Musoke är tillbaka i Superior Challenge och gör sin första match utanför UFC mot ”The Viking Hunter” Daniel Acacio i en titelkvalmatch i mellanvikt. Framtidshoppet Karl ”Kung” Albrektsson möter TUF- och UFC-veteranen Josh Stansbury i en titelkvalmatch i lätt tungvikt. Svenska MMA-pionjären David Bielkheden går sin tredje titelmatch mot UFC-veteranen Marcin Bandel, och många många fler. Nedan kan du se hela kortet eller kolla in här.

Nu på fredag den 30:e november kl. 17:00 kommer invägningen att gå av stapeln i Stockholmsmässans A-hall på stora expo-scenen under Fitnessfestivalen. Under invägningen får du en tydlig bild av fighternas aktuella form och en inblick i vad som kan förväntas av dem under match på lördagen.

– Superior Challenge 18 har ett väldigt starkt fight card med högkvalitativa matcher och toppfighters på olika nivåer. Det kommer bli en magisk gala och jag rekommenderar verkligen att man upplever den live om man har möjlighet. Det finns bara ett fåtal biljetter kvar och glöm inte att en köpt biljett till Superior Challenge 18 ger fri entré till Fitnessfestivalen och Kampsportsfestivalen under hela lördagen. Vi ses där, hälsar Babak Ashti, grundaren av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Fighterpodden avsnitt 50: Vi pratar med UFC-stjärnorna Daniel Teymur, Bea Malecki och Rostem Akman, samt med MMA-domaren Kevin Sataki

Kommentarer