Nyhet

Superior Challenge 18: Guram får ny motståndare

Glaucio Eliziario är skadad och Guilherme Cadena Martins tar hans plats som motståndare till Guram Kutateladze.

Guram Kutateladze, en av Sveriges hårdaste fighters får ny motståndare efter att Glaucio Eliziario blev tvungen att ställa in p.g.a. skada. Inhopparen Guilherme Cadena Martins är mer erfaren än ursprungsmotståndaren och även han från Brasilien. ”Warrior” som han även kallas har totalt gått trettioen matcher, av dessa är nitton vinster varav arton avslutats via submission.

 – Cred till Guram som accepterar en mer erfaren motståndare och cred till Guilherme som tar matchen på kort varsel. Det är en striker vs grappler matchning där Gurams ”ground game” kommer testas, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Fighterpodden avsnitt 42: Vi går igenom skandalen kring Conor vs. Khabib, men blickar även framåt då vi pratar med Ulf Elm om BJJ-SM samt med Sadibou Sy som går match nu i helgen på PFL.

Kommentarer