Artikel

Fighterpodden avsnitt 30 – Majdi Shammas & Andreas Michael – Allstars Training Center

Den världsberömda Allstars-tränaren Andreas Michael som bland annat tränar Alexander Gustafsson är gäst tillsammans med managern och delägaren i Allstars Training Center, Majdi Shammas. Andreas och Majdi ger oss en unik inblick hur det går till behind the scenes, de är fyllda av åsikter och tankar om träning, Kampsportsgalan, scenen i stort och älskar verkligen kampsport. Redaktören Simon Kölle snackar om det senaste i kampsportvärlden och programledare är Mårten Söderström.

Fighterpodden avsnitt 41: Fighterpodden tar pulsen på Lina Länsberg inför hennes UFC-fight och snackar King of Kings med Costas och Adels manager, Jørgen Pedersen. Vi pratar även om Conor vs. Khabib, samt om betting.

Kommentarer