ArtikelNyhet

Fighterpodden Avsnitt 16 – Inför Nordic Open i BJJ

I den här veckans Fighterpodden fokuserar vi helt på BJJ inför den tionde upplagan av Nordic open. Vi ringer Ricard Carneborn på Nacka Dojo och stämmer av läget inför helgens tävling. Gäster är Steven Antoniou, landslagstränare och huvudinstruktör på Poseidon BJJ, och Magnus Hansson, Sveriges enda svartbälte i 10th Planet Jiu Jitsu under Eddie Bravo. Som alltid får du också dom senaste kampsportsnyheterna med Simon Kölle. Programledare Mårten Söderström och Hans Wiklund.

OBS! Podden är extra lång då diskussionerna blev livliga och ingen ville sluta prata om allt från regelsystem till BJJ i OS och kvaliteten på MMA-fighters groundgame.

Lyssna via iTunes

Fighterpodden avsnitt 48: Vi pratar med Magnus “The Mad Viking” Andersson, Uma Galli och Erol Sahindal

Kommentarer