Nyhet

Jon Jones intervjuad av Jimmy Kimmel

Nyligen så besökte UFCs lätt tungviktsmästare Jon ”Bones” Jones Jimmy Kimmel för att prata om sin kommande match mot Daniel Cormier på UFC 178 den 27 september. Han talade om den omtalade staredownen, om sin träning och om att bli fotograferad av high school-pojkar i omklädningsrummet.

När Jones och Cormier rök ihop under presskonferensen för UFC 178 blev det stora rubriker, och därför var det även ett givet samtalsämne när Jones besökte Jimmy Kimmel i veckan. I videon ovan kan du se hur Jones berättar om sin sida av historien, där han bland annat säger att Cormier karatechoppade honom. Kanske en något oväntad teknik från en UFC-fighter som inte heter Machida i efternamn.

I en annan del av intervjun pratar Jon Jones om hur hans träning ser ut, och hur man fördelar sin träning för att kunna träna så mycket som fyra pass om dagen. Bland annat lyfter han fram hur bra simning är för konditionens skull, men han har också stött på ett litet problem på den high school som han simtränar på – nämligen att flera av pojkarna försöker fotografera honom i omklädningsrummet. Se hela klippet där han talar om sin träning här nedanför.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer