Nyhet

Fernando Gonzalez möter Guram Kutateladze på The Zone FC 13 – Tough Luck

Två av Sveriges främsta lättviktare just nu är Fernando Gonzalez (5-1-0) och Guram Kutateladze (4-1-0). De möts på The Zone FC 13 – Tough Luck den 26 april i Lisebergshallen, Göteborg.

Fernando Gonzalez är något av en submissionexpert. Alla vinsterna har kommit på submission. Enda förlusten kom i senaste matchen på Cage Warriors mot Ryan Roddy på en diskutabel poängförlust. Inte ens domarna kunde enas och det blev delat domslut. Något som Gonzalez kritiserade givetvis då han ansåg att vann fair and square:

”De rånade mig på vinsten, till och med min motståndare sa att jag vann matchen.”

Således är det en laddad och revanschsugen Gonzalez från All Stars i Stockholm som åter igen fightas under The Zone FC:s banner. Förra gången det begav sig blev det vinst mot Per Franklin.

Guram Kutateladze är en modern samurai från Lund. Han tränar, äter och sover kampsport. Han undervisar i olika discipliner på House of Samurai i Lund under ledning av Jan Erik Karlsson. Kutateladze bjuder alltid upp till kamp och matcherna är ofta intensiva och tighta. Fyra gånger har det blivit vinst i proffssammanhang, bland annat slog han meriterade Jonathan Svensson på KO. Nu senast i april på IRFA för blott en vecka sedan blev det förlust mot den större och starkare Oliver Enkamp. Förlusten kom på domslut i kanske galans bästa match.

Således är det två unga hungriga fighters redo att ta sig an varandra i en match i cathvikt på 73 kg för att ta reda på vem av dem som är tuffast i lättviktsklassen.

Fight Card :

-83.9 Kg: August Wallen (7-1-0) Vs. TBA
-61.2 Kg: Sirwan Kakai (9-2-0) Vs. TBA
-65.8 Kg: Rafael Macedo da Silva (6-1-0) vs. Frantz Slioa (3-0-0)
-77.1 Kg: Per Franklin (6-4-0) Vs. TBA
-73.0 Kg: Fernando Gonzalez (5-1-0) Vs. Guram Kutateladze (4-1-0)
-77.1 Kg: Erik Carlsson (3-1-0) Vs. TBA
-77.1 Kg: Niclas Danielsson (3-1-0) Vs. TBA
-61.2 Kg Binh Son Le (2-1-0) Vs. TBA
-58.0 Kg Fredrik Jostelius (1-0-0) Vs. TBA
-65.8 Kg: Simon Bandarian (1-0-0) Vs. TBA
-88.1 Kg: Piedde Hedberg (debute) Vs. TBA

Biljetter: Biljettforum

Gonzalez senaste match: https://www.youtube.com/watch?v=-XV840H–T0.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer