Nyhet

Åke Bergvall möter Emil Weber Meek på Superior Challenge 9

Åke Bergvall från Gladius MMA ställs mot norrmannen Emil ”Hulken” W. Meek på Superior Challenge 9 i Göteborg den 23 november på Scandinavium. Bergvall började sin MMA- karriär redan 2002 viket är åtta år tidigare än sin motståndare Weber Meek. Bergvall har 4-7-0 i matcher och Weber Meek är en up and comer från Norge, …

Åke Bergvall från Gladius MMA ställs mot norrmannen Emil ”Hulken” W. Meek på Superior Challenge 9 i Göteborg den 23 november på Scandinavium.
Bergvall började sin MMA- karriär redan 2002 viket är åtta år tidigare än sin motståndare Weber Meek. Bergvall har 4-7-0 i matcher och Weber Meek är en up and comer från Norge, som avslutat alla sina proffsmatcher via TKO i första ronden, förutom en där han bröt armen och det här blir hans första framträdande i Sverige.
Babak Aghavali, VD Superior Group International:
Åke är en av de skönaste karaktärerna inom svensk MMA. Förutom en ödmjuk personlighet har han en otroligt härlig inställning till sporten. I den här matchen har han erfarenheten på sin sida och han är väldigt tuff, teknisk och uthållig. Jag har aldrig hört Åke tacka nej till en match och han är typen som inte bryr sig om vem han möter för han älskar att fightas. Emil är en aggressiv fighter som ger 100 % under match. Den unga färgstarka norrmannen har en väldigt underhållande fightingstil och det ska bli intressant att se honom fightas för först gången i Sverige.
Biljetter säljs via Ticnet.se
Fight Card Superior Challenge 9 – Gothenburg:
Sami ”Uzi” Aziz vs Jens ”Little Evil” Pulver
David Bielkheden vs Besam Yousef
Diego Gonzalez vs Anton Kuivanen
Domingos ”Cookie” Mestre vs Simeon ”The Grin” Thoresen
Yosef Ali Mohammad vs Marko ”Battery” Patteri
David Glasnovic vs Magnus Strandner
Åke Bergvall vs Emil Weber Meek
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer