UFC Notiser, Anderson Silva verkar möta Chris Weidman bland annat

Enligt brasilianska medier ska Anderson Silva möta Chris Weidman 6 juli, UFC 158 har fått en ny match bokad, Michael Bisping figtas med en klämd nerv i nacken är några av nyheterna ni kan läsa om i dagens UFC notiser. Några anteckningar från gårdagens presskonferens kommer i slutet av notiserna.

Anderson Silva VS Chris Weidman verkar vara klar

Anderson Silva, 33-4-0 ska enligt brasilianska Tatame börjat planera för en match mot Chris Weidman, 9-0-0 den 6 juli. Men inget har blivit klart om matchen som troligen kommer gå av stapeln i Las Vegas. Anderson Silva kommer senast från en TKO seger mot Stephen Bonnar medan Weidman senast besegrade Mark Munoz, också via TKO. Sedan dess har Weidman dragits med skador men nu verkar han få en chans på titeln.
Bantamviktsmatch bokad för UFC 158
Bantamvikt: George Roop VS Reuben Duran
George Roop, 12-9-1 har sedan 2011 gått 1-3-0 i MMA där dem 2 senaste matcherna har slutat med förlust. Senast var det på FOX 2 mot Cub Swanson via TKO i andra ronden. Reuben Duran, 8-4-1 har under tiden i UFC gått 1-2. Senast blev det förlust på TUF 16 finalen mot Hugo Viana via KO i första ronden.
Michael Bisping har en klämd nerv

I det senaste avsnittet av ESPN UFC podcast fick man i en intervju med Michael Bisping höra att han dragits med en skada under en längre tid som gör att han tappat kraft i sin höger arm. Bisping ska ha klämt en nerv i nacken, men vill inte ta 6 månader ledigt för att genomgå en operation för att lösa problemet. I går på twitter gjorde han klart att han kommer genomgå en mindre procedur genomförd som ska hjälpa nerven att komma loss utan operation. Matchen mot Alan Belcher är inte i fara gör Bisping klart både i intervjun och på twitter.

Tom Watson antyder att Stanislav Nedkov var dopad
I en intervju till ESPN UFC podcast förklarar Tom ”Kong” Watson varför han gick ut hårt mot fighters som använder TRT. Under intervjun menar han att man klart kan se att Stanislav Nedkov någon gång har använt någon form av prestaionhöjande medel. Killen ska inte se normal ut enligt Watson, som han vågar säga på grund av sin erfarenhet som styrkelyftare innan MMA karriären.
Presskonferens notiser
Under går dagens presskonferens fick man veta att Ronda Rouseys debut dragit den största täckningen av ”every-day” media någonsin i UFC:s historia. Under presskonferensen trendade också Ronda Rouseys namn på twitter. Ronda Rousey säger också att hon nu inte vill fotas med bältet på något sätt innan hon försvarat det för första gången på söndag morgon svensk tid. Men Ronda tvingades av Dana White i slutet av konferensen att posera med bältet vilket gav Rousey en sur min.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer