Boxningsgalor borde vara lika förbjudna som koppleri

Det är rubriken på en debattartikel som Torbjörn Tännsjö, professor i praktisk filosofi vid Stockholms Universitet, nyligen skrivit på DN.se. I artikeln skriver Tännsjö om boxningens skadeverkningar och ställer sig bland annat frågan om inte arrangemang av boxningsgalor borde ses som analogt med koppleri. Artikeln har väckt reaktioner och Jonathan Broberg på Svenska Budo & Kampsportsförbundet har bloggat om Torbjörn Tännsjös inlägg i debatten.

Läs Torbjörn Tännsjös artikel ”Boxningsgalor borde vara lika förbjudna som koppleri” på DN Debatt och på SB&Ks hemsida kan du läsa Jonathan Brobergs reaktion på artikeln. Det är rubriken på en debattartikel som Torbjörn Tännsjö, professor i praktisk filosofi vid Stockholms Universitet, nyligen skrivit på DN.se. I artikeln skriver Tännsjö om boxningens skadeverkningar och ställer sig bland annat frågan om inte arrangemang av boxningsgalor borde ses som analogt med koppleri. Artikeln har väckt reaktioner och Jonathan Broberg på Svenska Budo & Kampsportsförbundet har bloggat om Torbjörn Tännsjös inlägg i debatten.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer