Ilir Latifi klar för Superior Challenge

En av Nordens högst rankade MMA fighters och Malmöbon Ilir Latifi är klar för MMA galan Superior Challenge 8 som går i Malmö den 6 oktober. Ilir har växt upp i Rosengård Malmö och har sedan unga år varit en mycket framgångsrik idrottare. Bland annat har Latifi vunnit flera SM guld i brottning.

Ilir Latifi:

”Jag tycker att det är fantastiskt kul att Superior Challenge har valt att lägga sin åttonde gala i Malmö så att jag nu får chansen att tävla på hemmaplan. Jag kommer göra allt för att vinna denna match och visa min motståndare hur tufft det är att möta en Malmöbo på hemma plan”

Latifis motståndare kommer annonseras inom kort och oavsett kommer det säkerligen bli en actionfylld match. Latifi som tävlar i lätt tungvikt (93 kg) är känd för sin publikvänliga aggressiva fightingstil och genom sin slams har han har jämförts med världens mest framgångsrikaste brottare genom tiderna ”Lyftkranen från Minsk” Alexander Karelin.

Babak Aghavali, VD Superior Group International:

”Ilir är en fantastisk fighter med en enorm utstrålning. Jag tycker att han har potential att bli en av de absolut största svenska MMA atleterna genom tiderna. Han är den självklara storstjärnan i Malmö, inte bara på grund av hans idrottsliga prestationer, utan för att alla känner honom och alla vill se honom fightas på hemmaplan. Vi har haft otroligt många förfrågningar från fansen gällande Ilirs deltagande i Superior Challenge 8 – Malmö och snart kommer vi även att offentliggöra hans motståndare.”

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer