Erik Skoglund utsedd till Årets Rookie 2011

Skoglund kom starkt tillbaka i december efter sina skada och det renderade honom utmärkelsen ”Årets Rookie”.

Nordiska Boxningsakademien består av:

Olof Johansson, Sverige
Ilmo Lounasheimo, Finland
Ove Ovesen, Danmark
Ronald Larsen, Norge

Igår distribuerades Årsboken om Boxning 2011. Intressant för den som följer en av Sveriges just nu främsta proffsboxare på herrsidan, Erik Skoglund, var att Nordiska Boxningsakademien utsett honom till ”Årets Rookie 2011”.
Skoglund var vid årsskiftet uppe i 7 professionella matcher där han vunnit samtliga, varav 3 under 2011. Detta trots att han under året tvingats till ett sju månader långt tävlingsuppehåll på grund av en avslagen käke.

29 april, 2012 – 11:00

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.