Hector Lombard skriver på för UFC

Bjorn Rebney från Bellator säger så här om saken för MMAFighting:
”He was a great fighter here, and there’s no doubt in my mind he’ll be a great fighter when he goes to the UFC,” Rebney said. ”I’ve said for a long time he’s the best middleweight in the world, and I think he’ll win the UFC title in short order.”

Bellators mellanviktsmästare Hector Lombard med ett record på 31-2 är klar för UFC. Ryktena har florerat ett tag men idag rapporterar flera media om det samt att Lombard själv bekräftat detta på Twitter.

25 april, 2012 – 12:29

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam