Glory World Series uppmärksammat i Aftonbladet

Det är snart dags för nästa stora kampsportsevent i Globen. Den 26 maj går Glory World Series i Globen, en gala som består av turneringen Glory First 16 -70 kg med bland andra Sanny Dahlbeck. Det blir också superfights mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman och Alex Harris vs K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken samt ett par superfights i MMA. Aftonbladet har uppmärksammat galan.

Matchuppställningen för mellanviktsseriens finalkvalificering First 16 ut så här:

1.) Giorgio Petrosyan (Italien) vs Fabio Pinca (Frankrike)
2.) Max Vorovski (Estland) vs Sanny Dahlbeck (Sverige)
3.) TBA (TBA) vs Dzhabar Askerov (Ryssland)
4.) Ky Hollenback (USA) vs Michael Corley (USA)
5.) Yoshiro Sato (Japan) vs Shemsi Beqiri (Schweiz)
6.) Dennis Schneidmiller (Tyskland) vs TBA (TBA)
7.) Kem Sitsongpeenong (Thailand) vs Cosmo Alexandre (Brasil)
8.) Albert Kraus (Nederländerna) vs Mohamed El Mir (Danmark)

Artikel i Aftonbladet.Det är snart dags för nästa stora kampsportsevent i Globen. Den 26 maj går Glory World Series i Globen, en gala som består av turneringen Glory First 16 -70 kg med bland andra Sanny Dahlbeck. Det blir också superfights mellan Semmy Schilt och Errol Zimmerman och Alex Harris vs K-1 Skandinaviska turneringsvinnaren år 2006 Nieky Holzken samt ett par superfights i MMA. Aftonbladet har uppmärksammat galan.

Fighterpodden avsnitt 42: Vi går igenom skandalen kring Conor vs. Khabib, men blickar även framåt då vi pratar med Ulf Elm om BJJ-SM samt med Sadibou Sy som går match nu i helgen på PFL.

Kommentarer