Pannie Kianzad vann sin MMA debut i Estland

Pannie Kanzad från Kaisho i Helsingborg vann sin MMA debut mot Helin Paara från 3D Treening i på Raju i Estland. Matchen, 3 x 4 minuter, gick i bur inför i det närmsta fullsatta läktare. Nedan kan du läsa ett matchreferat från hennes coach Kim Möller. Ytterligare en svensk fightades på galan, Martin Wojcik, som mötte Alik Tseiko, även han från 3D Gym. Wojcik förlorade på submission (guillotine) efter halva första ronden.

Matchreferat Kanzad vs Paara:

”Efter snabb genomgång av reglerna och lite vatten var matchen och rond 1 igång. Pannie låg på med ett väldigt tryck och vilja från start. Dom hamnade i clinch ganska snart efter ett misslyckat nedtagningsförsök av Helin. Helin var stark och teknisk i sin grappling, men Pannie krigade på och hamnade oftast överst i positionerna.
Den andra ronden fortsatte där första ronden slutade. Hårt tryck av Pannie med bra försvar mot nedtagningarna och Pannie hamnade överst. Pannie fick igång sitt ground ´n pound och träffade mycket bra med sina slag på marken. Domaren var nära att bryta matchen vid ett par tillfällen. I slutet av ronden fastnade Pannie i ett armlås , men hon höll ronden ut.
I rond tre fick Pannie bättre koll på sitt avstånd och minskade lite på pressen i det stående. Hon höll sitt avstånd och kunde jobba bra med sina boxnings kombinationer och avslutade med fina låga sparkar. Efter tre hårda ronder vinner Pannie matchen med enigt domslut 3-0.”
Pannie Kanzad från Kaisho i Helsingborg vann sin MMA debut mot Helin Paara från 3D Treening i på Raju i Estland. Matchen, 3 x 4 minuter, gick i bur inför i det närmsta fullsatta läktare. Nedan kan du läsa ett matchreferat från hennes coach Kim Möller. Ytterligare en svensk fightades på galan, Martin Wojcik, som mötte Alik Tseiko, även han från 3D Gym. Wojcik förlorade på submission (guillotine) efter halva första ronden.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer