Jonas Berglund inför Born To Fight 3

Born To Fight 3

Datum: 21 april
Plats: Sundsvalls Sporthall
Insläpp: kl 17:00
Matchstart: kl 18:00
Information om biljetter och fightcard finns på Born To Fights hemsida.

På lördag den 21 april går Born To Fight 3 i Sundsvall. Hemmasonen Jonas Berglund från Drakstadens Muay Thai går match på galan och här kan du se en video om och med Berglund inför galan där han möter Pavel Lukashin från Renyi FightCamp. Se mer information om galan nedan.

17 april, 2012 – 12:12

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam