Andreas Spång tar match på kort varsel i Bellator

Till MMANytt säger Spång:

”Jag koncentrerar mig mest på att se till att jag gör allt så bra som möjligt, vad han gör spelar mindre roll. Jag har hållit mig i form för jag har vetat att jag har varit på flera ”vänt-listor” till dom stora organisationerna. Det var bara en tidsfråga innan det skulle bli match. Jag har bara att vinna att ta den här matchen.”

Läs mer om Bellator 66 i Cleveland på Bellators hemsida.

Andreas Spång på Sherdog:
Brian Rogers på Sherdog.

Nyligen blev det klart att Andreas Spång (7-1) får match i Bellators sjätte säsong i mellanvikt. Spång ersätter Bruno Santos som skadat sig och för motståndet på fredag redan står Brian Rogers (9-3). Om Spång vinner på fredag i Cleveland är han direkt i final.

17 april, 2012 – 13:02

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.