Andreas Spång tar match på kort varsel i Bellator

Nyligen blev det klart att Andreas Spång (7-1) får match i Bellators sjätte säsong i mellanvikt. Spång ersätter Bruno Santos som skadat sig och för motståndet på fredag redan står Brian Rogers (9-3). Om Spång vinner på fredag i Cleveland är han direkt i final.

Till MMANytt säger Spång:

”Jag koncentrerar mig mest på att se till att jag gör allt så bra som möjligt, vad han gör spelar mindre roll. Jag har hållit mig i form för jag har vetat att jag har varit på flera ”vänt-listor” till dom stora organisationerna. Det var bara en tidsfråga innan det skulle bli match. Jag har bara att vinna att ta den här matchen.”

Läs mer om Bellator 66 i Cleveland på Bellators hemsida.

Andreas Spång på Sherdog:
Brian Rogers på Sherdog.

Fighterpodden Avsnitt 26 - Bröderna Teymur

Kommentarer