Frida Wallberg skadad men WBC matchen är inte i fara

Wallberg och coach Wally Munteanu jobbar nu på annat – teknik, fysisk uppbyggnad, taktik, skuggboxning och slag mot plattor med enbart vänster hand.

”Vi får helt enkelt lägga upp träningen efter ett helt annat schema än först tänkt, säger Wally. Som tur var kom vi tidigt igång med sparring och fick en god session undangjord innan problemen uppstod. Nu använder vi tiden väl, och vi känner oss lugna. Allt läker bra, och vi kommer att hinna få god sparring i tid före matchen. Vi kommer att hinna fram till en utmärkt matchform.”

Frida Wallberg på Boxrec.com. Läs även mer om Frida på hennes hemsida.

Frida Wallberg har tvingats till omprioritering i sitt träningsprogram inför den uppkommande WBC VM fighten mot Amanda Serrano i Cloetta Center i Linköping den 27 april. Wallberg har drabbats av smärta i sin högra handled på grund av en
förskjutning i ett av mellanhandsbenen, vilket tvingat henne till att använda stödförband och helt undvika sparring under några veckor.

4 april, 2012 – 08:38

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka Barbour Jacka Barbour Jacka dam Barbour international Jacka barbour jacka outlet barbour jacka dam