Sirwan Kakai möter Claudemir Sousa på The Zone FC

Claudemir ”Tiko” Sousa är född och uppvuxen i Brasilien men tävlar för Icon BJJ i Schweiz. Sousa har en agressiv stil, mycket likt hur de körde tidigare på Chute Box, där de går framåt mycket offensivt med slag, sparkar och knän. Till detta har han mycket bra teknik på marken.

I denna highlight kan du ta del av Sousa och vad han kan leverera i buren.
Claudemir ”Tiko” Sousa Highlight

Sirwan Kakai är en av Euroas främsta bantamviktare just nu rankad 4 enligt tyska Ground N Pound.

Kakai kommer från sex raka vinster, senast mot James Doolan. Men vi minns alla hans krig mot landsmannen Thomas Bäck på The Zone FC i february 2011.

En vinst för Kakai skulle inte bara betyda att han tog hem bältet, det kommer också få honom att klättra i Europa- och världsrankingen och kanske göra honom aktuell för ännu större uppgifter.

Frågan är bara om han kan hantera Sousas agressiva stil, Sousa kommer att försöka sätta sin prägel på matchen och pressa framåt för att säkerställa vinsten och ta hem bältet till Schweiz.

Sirwan Kakai på Sherdog

Claudemir Sousa på Sherdog

Fight Card

Biljetter på Ticnet

Det blir en titelmatch i bantamvikt mellan Claudemir Sousa, ursprungligen från Brasilien med ett record på 8-4-0 (och 1 NC) och hemmafavoriten Sirwan Kakai från GBG MMA (6-1-0) på The Zone FC – Demolition, den 6 maj i Lisebergshallen.

30 mars, 2012 – 12:54

Villkor för kommentarer

Kommentarer hämtas in från Facebook och är inte en del av fightermag.se. Om du väljer att kommentera är du själv ansvarig för vad du skriver. Du måste följa gällande lagar samt visa respekt och hänsyn till andra. Din kommentar kan när som helst modereras eller tas bort.

Barbour Jacka